3 368 Kč
Přidáno 02.08.2022
Dáváte přednost raději lehčím plemenům před těmi těžšími? Líbí se vám stará kulturní plemena, která jsou téměř už mezi ...
Číst více
Přidáno 02.02.2022
Chov brojlerů je velmi lukrativní, zajímavý a víceméně i nenáročný byznys. Mnoho chovatelů chová brojlery v malém měřítku, ...
Přidáno 07.01.2021
Častá otázka mezi všemi zkušenými i těmi méně zkušenými chovateli. Jak to s krmením slepic zbytky z kuchyně, a především ...
Přidáno 09.04.2019
Chováte slepičky pro vejce nebo jejich maso? Ať to máte u vás doma s chutěmi jakkoliv, existují plemena ...
Přidáno 04.04.2019
Že mají slepice symbiotických vztah s naší kuchyní je víc než jisté. Kde je ovšem hranice, ...
Přidáno 03.08.2018
Pokud patříte mezi milovníky drůbežího masa jistě víte, že toto maso patří k nejpoužívanějším ...
Přidáno 12.02.2018
Krůta je největší druh tradiční domácí drůbeže a její maso nabízí nepřeberné ...
Přidáno 08.09.2017
Ruánky silně připomínají svým vzhledem kachnu divokou, ze které bylo toto plemeno ve Francii v 19. stol. ...
Přidáno 27.06.2017
Krůtí maso patří mezi oblíbené lahůdky a oblíbené oživení jídelníčku díky nepřeberným variacím zpracování.
Přidáno 19.05.2017
V dubnu světem otřásla kauza týkající se vývozu zkaženého masa z brazilských zpracovatelských závodů.
Přidáno 18.04.2017
Pěkně pomalu rostlé kuře = blízká budoucnost masového chovu slepic. 47denním kuřatům na pultech odzvonilo.
Postup jak případně zrušit odběr novinek naleznete v každém zaslaném e-mailu.